Conceiçao: 'Ben nog verre van helemaal fit hoor'

Philippe Crols
| 0 reacties
Conceiçao: 'Ben nog verre van helemaal fit hoor'
Foto: © SC

Een speler mag niet te belangrijk zijn voor een ploeg, maar hoe men het ook draait of keert, het is voorlopig wel het geval bij Standard en Sergio Conceiçao. De Portugees mocht zaterdag voor het eerst weer meespelen dit seizoen en hij bezorgde de Luikenaars meteen de zege. Goed wetende dat Conceiçao naar eigen zeggen nog verre van helemaal fit is belooft dat nog voor de toekomst. 

Donderdagavond staat Standard voor de Uefa Cup tegenover Celta de Vigo. Geen makkelijke opdracht voor de Luikenaars en dat weet Conceiçao ook: "We zullen top moeten zijn, want Celta is op papier zelfs beter dan Steaua en eindigde bovendien bovenaan in de Primera Division. Dat is toch een van de sterkste competities uit de wereld."

Hoe zit het met de fysieke paraatheid van de Gouden Schoen? "Mijn knie herstelt zeer goed en ik kan ook probleemloos meetrainen, maar op dit moment zit ik nog maar tussen de 50 en 60%. Het draait ook niet enkel om mij. Je ziet dat de groep er weer in gelooft nu en we gaan er ook weer vol voor", aldus Conceiçao in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties