Rapide Wezemaal - Lentezon: 2-0

Guillaume Belaey
Rapide Wezemaal - Lentezon:  2-0

De “laatste minuut” van de eerste helft was er te veel aan voor de bezoekers.

Eerste helft: De bezoekers opteerden om georganiseerd de landskampioen te bekampen en tot in de 44’ bleek dit de juiste keuze. Ondertussen had de thuisploeg al wel enkele keren de lat getroffen, al was de bal die de lat vol trof een kopbal van Sofie Aerts. Was het misschien ongeloof dat de 0-0 tot de rust kon behouden worden, wie zal het zeggen, maar Karen Meeus kreeg na een concentratiefoutje wel de openingstreffer op een presenteerblaadje aangeboden. Lentezon probeerde onmiddellijk dit foutje af te straffen, maar een perfect uitgevoerde counter in blessuretijd bracht de 2-0 op het bord.

Tweede helft: Geen creatieve oplossing voor het “voetbalprobleem” dat de bezoekers de thuisploeg voorlegde, maar was dat wel nodig met een geruststellende 2-0 voorsprong? In het slotkwartier kon Veerle Willekens dan toch eens tonen dat de bezoekers ook over een goede doelwachter beschikken, want eigenlijk waren beide keepsters aan beide zijden tot dan toe nooit gesolliciteerd geweest.

Een teleurstellende partij voor de thuisaanhang, maar ook de bezoekers konden zich niet van het gevoel ontdoen dat met een beetje meer geloof in eigen kunnen hier meer had ingezeten.

Doelpunten: 44’ Karen Meeus (1-0), 45’+2 Femke Maes (2-0)

Kaarten: geen

KFC Lentezon Beerse: Veerle Willekens, Aafje den Ridder, Maureen De Keyser, Sofie Aerts, Gitte Mateusen (80’ Dorien truyens), Kim Verlooy, Tinnen Vandenberghe, Tinne Vanhuele (69’ Anja Poels), Nele Saelen, Greet Quaghebeur (14’ Vicky Tas)