WS Woluwe - KVK Tienen 1- 3

Guillaume Belaey

1ste helft: Reeds van bij de aanvang drukt KVKTienen Woluwe op eigen helft en dit met zeer goede combinatievoetbal. In de 5’ kan Huybrechts met een shot buiten het bereik van Willekens de stand op 0-1 brengen. In de 14’ toont  Peeters, de doelvrouw van KVKT haar kunnen op de vrije trap van Degernier. Even later wordt Huybrechts foutief gestopt en de strafschop wordt door Meers in 2 tijden omgezet in een 0-2 score.

2de helft: Door een ietwat slordig spel van KVK grijpt Woluwe zijn kans om beter in de wedstrijd te komen. Het doelpunt van Demoustier brengt in de 65’ de stand op 1-2. Op de 75’ heeft KVK 4 pogingen nodig om de bal uiteindelijk over de doellijn te krijgen. De laatste schutster van dienst is Ebhodaghe, zij brengt de eindstand op 1-3.

Commentaar: KVKTienen speelde één van haar betere 1ste helften. Hopelijk geeft het resultaat van deze match vertrouwen om volgende week Anderlecht te ontvangen.

KVKTienen: Peeters, Deruyter, Clessens, Coteur, Huybrechts (60’Weyntjes) Meers, Van Der Motte (80’Onclin) Ebhodaghe, Philtjens, Das (70’Vleminckx)

Doelpunten: 5’ Huybrechts 0-1, 21’ Meers 0-2, 65’ Demoustier 1-2, 75’ Ebhodaghe 1-3

Kaarten: Geel – Philtjens