Gunther Van Handenhoven is terug

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Gunther Van Handenhoven is terug
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is niet goed bezig. Het staat slechts veertiende, ver onder de beoogde top vijf, en heeft een serieus scoringsprobleem. Morgenavond staat ook nog een belangrijke en lastige bekerpartij op de Bosuil op het programma.

Lokeren recupereert voor de 1/16e finale van de Beker van België eindelijk Gunther Van Handenhoven. Hij is na maanden eindelijk terug opgenomen in de wedstrijdkern, nadat hij al enkele wedstrijden speelde bij de reserven. Hij is ook verlost van de problemen rond de bewust verloren wedstrijd met La Louvière tegen Lierse. Hij kreeg een voorwaardelijke straf en kan dus verder voetballen. Nu is het juist nog afwachten of zijn knie het volhoudt.

Nog een opsteker is dat centrumspits Ibrahima Diedhiou eindelijk speelgerechtigd is. Ook hij speelde al verschillende keren mee met de reserven en scoorde al enkele doelpunten. De Senegalees is sterk en heeft dankzij zijn lengte ook een goed kopspel. Of hij de scoringsmachine is die Lokeren kan verlossen blijft echter nog de vraag. Diedhiou heeft een contract voor één jaar met optie.

Er zijn wel nog enkele nieuwe problemen bij de Waaslanders. Sterkhouder in de verdediging Joao Carlos zal een tijdje out zijn. Hij liep een kneuzing aan de enkel op in de match tegen Germinal Beerschot. Met Hassan El Mouataz, Mamadou Diallo en Ali Bouabe zijn nog drie verdedigers out voor de bekerwedstrijd tegen Antwerp. Ook Runar Kristinsson is nog twijfelachtig, hij liep een contractuur aan de hamstrings op. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties