KFC Lentezon Beerse - Stand. Luik 1-5

Guillaume Belaey
KFC Lentezon Beerse - Stand. Luik   1-5

Wanvertoning van de thuisploeg

Eerste helft: Het leek in de beginperiode een leuke partij voetbal te worden. Lentezon creëerde de eerste mogelijkheid via Kim Verlooy. Daarna enkel de bezoekers in de kijker.  Niet dat die zo sterk speelden, maar de cadeautjes die de thuisploeg kwistig rondstrooide werden in dank aanvaard. Eigenlijk mocht de thuisploeg zich gelukkig prijzen dat de stand bij rust slechts 0-2 was.

Tweede helft: Toen in de 52’ Liège nog een terechte strafschop omzette was de wedstrijd helemaal gespeeld. Lentezon bleef klungelen en pas nadat de 0-5 op het bord stond bleek het toch over enig voetbalvernuft te beschikken. Tinne Vanhuele lukte met een lob een tegentreffer. Dat gaf blijkbaar toch wat moed, want in de slotfase speelde de thuisploeg nog heel wat  kansen bij elkaar. Echter, als paal of lat niet in de weg stonden, dan werd er veel te zwak en zonder overtuiging ingeschoten.

Een draak van een wedstrijd voor de thuisploeg dat zelden zo zwak geacteerd heeft. Een schril contrast met de vechtlust en wedstrijdmentaliteit die ’s morgens door de provinciale ploeg ten toon werd gespreid……………

Doelpunten: 24’ en 30’ en 59’ Kelly Theunissen (0-1, 0-2 en 0-4), 52’ en 64’ Ingrid Van Herle (0-3 pen. en 0-5), 66’ Tinne Vanhuele (1-5)

KFC Lentezon Beerse: Willekens, Den Ridder, Poels, Aerts, Verlooy, Somers (78’ Steffi Peeters), Vandenberghe, Saelen, Mateusen (45’ Poels), Vanhuele, Quaghebeur(46’ Tas), Truyens

Gele kaarten : Anja Poels, Kim Verlooy en Maud Coutereels