Oud-Heverlee Leuven-Lentezon Beerse 1-1

Guillaume Belaey
| 0 reacties
Oud-Heverlee Leuven-Lentezon Beerse 1-1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lentezon moest zich herpakken na de pandoering van afgelopen speeldag.
 
 
De thuisploeg eiste het balbezit op, maar echt gevaar bracht dit niet op. Lentezon voelde dat dit OHL niet zo sterk was als hun rangschikking deed vermoeden en begon het spel naar zich toe te trekken. Kim Verlooy bracht 7 minuten voor rusten de bezoekers op voorsprong en dat was zeker niet gestolen.
 
 
De bezoekers bleken het meest op puntenwinst belust en etaleerden een uitstekende inzet. Toch kon de thuisploeg via de ingevallen Annelies Van den Bergh de bordjes terug gelijk zetten. Wie verwachtte dat dit het sein was voor OHL om de match helemaal naar zich toe te trekken, kwam bedogen uit. Daarvoor miste dit OHL overleg en maturiteit. Het jongere en –letterlijk- veel lichtere OHL mocht zich zelfs gelukkig prijzen dat een vrije trap van Tinne Vandenberghe op de lat uit elkaar spatte.
 
 
Een sportief antwoord van de Lentezongroep op de rotmatch van de vorige speeldag. Rest nog bevestiging in de bekermatch van nu woensdag tegen Braine. 
 
 
THUISPLOEG
Haesen, Vanelderen, Goris, Goethals, Onzia, Zwaenepoel, Mathues, Torfs (62’ Schouteeten), Cayman, Nijns, Van Roie ( 59’ Van den Bergh)
 
 
Niet ingevallen wisselspeelster(s)
Schols, Scheepmans
 
OEFENMEESTER(S)
Cassimon, Timmermans
 
 
 
BEZOEKERS
Willekens, De Keyser, Aerts, Saelen, Verlooy, Mateusen (84’ Peeters), Tas (77’ Truyens), Den Ridder, Somers (58’ Poels), Vanhuele, Vandenberghe
 
 
OEFENMEESTER(S)
Saelen, Van Mechgelen
 
 
DOELPUNTEN: 38’ Kim Verlooy (0-1),  66’ Van den Bergh (1-1)
 
 
Geel:
Den Ridder, Verlooy
 
SCHEIDSRECHTER(S)
Cuypers, Vos, Schepers
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties