Alle aandacht op de topper in Studio één

Thomas Dubois
| 0 reacties
Alle aandacht op de topper in Studio één
Foto: © SC

Naar goede gewoonte staat er zondagavond  een nieuwe aflevering op het programma van ‘Studio één op zondag’. Gastheer is zoals iedere week Frank Raes. Hij krijgt de hulp van twee analisten. Herman Brusselmans is voorzitter van de woody’s, bezeten van de bal en in zijn vrije tijd durft hij ook wel eens een boek te schrijven. Hij wordt bijgestaan door Gunther Schepens, nu actief bezig met de jeugd van AA Gent en tevens libero bij de Woody’s. Ooit speelde hij nog de pannen van het dak in de eerste klasse.
 
Zij krijgen het gezelschap van Aimé Antheunis, hij blikt terug op de met 4-0 verloren wedstrijd van zijn club Germinal Beerschot tegen zijn ex-club Racing Genk. Verder wordt er ook uitgebreid nagekaart over twee interessante wedstrijden van zondagavond. In een onvervalste topper neemt Standard het op tegen Anderlecht. Ook moet Club Brugge op bezoek bij Lokeren, Lokeren dat voorlopig getraind wordt door Cossey na het ontslag van Jacobs. Ook vorig jaar zat Cossey op de bank tegen Club Brugge, Lokeren won toen.
 
In ‘Pinanti is pinanti’ neemt Rudy Smidts het op tegen Marc Emmers. Zij zullen strijden om een plaats in de volgende ronde. Emmers kende een lange profcarrière waarin hij vooral bij KV Mechelen succes kende. Hij won de Beker der Bekerwinnaars met Malinwa tegen Ajax. Smidts kende z’n glorietijd bij Antwerp waar ie dertien seizoenen speelde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties