Cossey is uitstekende interim-coach

Dirk Pieters
| 0 reacties
Cossey is uitstekende interim-coach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige zondag won Lokeren met 3-2 van Club Brugge. Lokeren zat op dat moment zonder trainer, en zo nam interim-coach Rudy Cossey het over. De oefenmeester doet het allerminst slecht als interim-coach. Het is niet de eerste keer dat hij even trainer mag zijn van Lokeren, en met succes.

1999-2000: Niet één keer verloren

Na een pandoering tegen Club Brugge wordt Willy Reynders nog in augustus ontslagen. Een maand lang neem Cossey het over, tot de komst van Georges Leekens. Tegen Sint-Truiden, Geel en Germinal Beerschot wordt niet één keer verloren.

2005-2006: Puntenwinst tegen Standard, Club en Anderlecht

Als Aimé Anthuenis in februari om gezondheidsredenen afhaakt, komt Cossey opnieuw op de bank te zitten. Twaalf wedstrijden lang is hij interim-coach. Hij verslaat Club Brugge en speelt knap gelijk tegen titelpretendenten Anderlecht en Standard. Hij bracht Lokeren naar een gedeelde zevende plaats.

2006-2007: Debuteert met winst tegen Club

Na het ontslag van Ariël Jacobs en in afwachting van de waarschijnlijke terugkeer van Muslin zit Cossey opnieuw op de bank. Zijn debuut is meteen goed voor een overwinning tegen Club Brugge. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties