RSC Anderlecht - KFC Lentezon Beerse 4-0

Guillaume Belaey

Probleemloze overwinning voor de thuisploeg.

Lentezon staat voor enkele belangrijke speeldagen indien het niet echt een vol seizoen lang met het degradatiespook in de nek wil voetballen… Maar eerst moest er nog naar de “kleine Heizel” om RSC Anderlecht partij te gaan geven. Zat er een stunt in zoals afgelopen seizoen in Laken?

De bezoekers kozen om de thuisploeg laag op te vangen, maar al in de 12’ werd een voorzet van op rechts veel te makkelijk ingekopt door Gertie Van Humbeeck. Enkele minuten later kon Aline Zeler dan op bijna identieke wijze de bal binnen knikken. Tot aan de rust was er dan nog weinig te beleven. Lentezon bleef zich ingraven en Anderlecht vond dat best.

Net na rust toch een Lentezon dat vooruit ging voetballen en zowaar enkele keren tot bij Van Poucke geraakte. De eerste echte tegenprik van Anderlecht was echter meteen raak. Niki de Cock kon in twee tijden de 3-0 op het bord brengen. Enkel minuten later een mooi nummertje van Aline Zeler en het was 4-0. Boeken dicht, wedstrijd helemaal gedaan.

Vandaag konden de Steenbaksters geen punt(en) tegen dit Anderlecht behalen. Daarvoor speelde de thuisploeg te goed en de bezoekers te slap.

KFC Lentezon Beerse:  Willekens, Poels, De Keyser, Den Ridder, Aerts (85’ Somers), Verlooy, Mateusen, Saelen, Vanhuele, Vandenberghe (71’ Tas), Peeters, Van de Moer

DOELPUNTEN  12’ Van Humbeeck (1-0), 19’ en 59’ Zeler (2-0 en 4-0), 54’ De Cock

Geel : Vandenberghe, Aerts