Blackburn wil straf voor Feyenoord

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Blackburn wil straf voor Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse club Blackburn Rovers heeft aan de UEFA gevraagd om actie te ondernemen tegen Feyenoord Rotterdam na de wedstrijd van gisterenavond die op een scoreloos gelijkspel eindigde. Verschillende personen van de Engelse club werden in De Kuip met bier bekogeld.

Morten Gamst Pedersen, speler van Blackburn Rovers, vertelde tegenover de Engelse krant The Sun dat hij geraakt werd door een beker met bier. "Gelukkig was er uiteindelijk niets aan de hand, maar je bent altijd bang dat het de volgende keer veel erger kan aflopen. Het is nu aan de UEFA om daar iets aan te doen", aldus de Pedersen.

Ook Mark Hughes, de manager van Blackburn Rovers, en speler Brett Emerton hadden last van de Feyenoord-fans. Hughes liet weten dat Pedersen goed om ging met de dreigende situatie. Hij maakte er volgens hem niet meer van dan nodig.

Het is niet de eerste keer dat de Feyenoord-fans amok maken. Eén jaar geleden moest de club al eens in een lege 'Kuip' spelen op last van de UEFA. Het ging toen om een wedstrijd tegen het Roemeense Rapid Boekarest. De straf kwam er toen tijdens het duel tegen Sporting Lissabon doelman Ricardo door een vuurpijl werd geraakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties