Voormalige topper in rechterkolom

Niels Hendriks
| 0 reacties
Voormalige topper in rechterkolom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de rechterkolom staat er een interessant duel tussen KVSK United en KV Kortijk op het menu. Vorig seizoen werden hun onderlinge ontmoetingen nog bovenaan het klassement uitgevochten. Dit seizoen gaat het heel wat minder bij beide clubs.
 
KVSK United verloor vijf wedstrijden op rij en kon in deze wedstrijden geen enkele keer scoren. De ambitieuze club zit in crisis en een protestactie kondigde zich aan voor de thuiswedstrijd tegen Kortijk. In Oostende ging de ploeg van Peter Balette echter met 3-4 winnen. In Noord-Limburg hoopt men dat de vorm stilaan terug in stijgende lijn gaat, te beginnen met een goede prestatie tegen Kortrijk. De protestactie zal dan ook plaats maken voor een sfeeractie. KV Kortrijk is dit seizoen slechter bezig dan de uitgesproken ambitie om in de top van het klassement te vertoeven. Het kon nog maar vier keer winnen. Maar dankzij een resem aan gelijkspelen, staat de ploeg op een gedeelde achtste plaats.
 
Bij KVSK United is Davy Heymans (buikspieren) niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen KVK. Ook Öcal sukkelt nog steeds met zijn enkel. Netteb moet geopereerd worden aan de hiel. De Condé vervangt Heymans na zijn spierscheur. De vermoedelijke opstelling bij KVSK United: Boyen, Clabots, Luyten, Baratto, Trenson, Delande, De Condé, Peeters, Haagdoren, Pereira, Thompson. Wisselspelers: Lauwerys, Euvrard, Mbemba, Meeus.
 
De West-Vlamingen moeten het nog steeds stellen zonder de geblesseerden Makhloufi en Hempte. Ook Jordan Desmet is nog niet beschikbaar, ondanks hij de trainingen hervatte. Jonkie Nicolas Gezelle voelt zich minder in zijn vel de laatste tijd en kent een dipje nadat hij zondag tegen Virton aan de rust vervangen werd. Zijn vervanger Aloys Nong scoorde die match wel toen hij pas drie minuten op het veld stond, waardoor de kans bestaat dat hij zaterdagavond in de basis start. De vermoedelijke opstelling bij KV Kortrijk: Mollez, Chen, Demets, Verbrugghe, Vermast, Vervaeke, Provoost, Gezelle, Calvo, Jarakovic, Landu Tubi. Wisselspelers: Vandoorne, Claerhout, Ujkani, Nong, De Ly of Hempte.
 
Vorig seizoen werd het in Lommel 4-0 voor de thuisploeg en in Kortrijk nam KVK wraak en ging KVSK met 3-0 onderuit.
 
KVSK United – KV Kortrijk zal gespeeld worden op zaterdag 25 november om 20h00 onder leiding van de heer Gerd Bylois.
 
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties