Geraerts: 'Eerst kampioen met Standard'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geraerts: 'Eerst kampioen met Standard'
Foto: © SC

Karel Geraerts speelt zondagmiddag met Standard de topper op het veld van zijn ex-club Club Brugge. Bovendien gonst het van de transfergeruchten omdat zijn contract op het einde van dit seizoen afloopt en hij die verbintenis niet wil verlengen. Geraerts denkt er alvast niet aan om de Rouches te verlaten in de winterstop.

In de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad is de middenvelder duidelijk: "Ik wil kampioen worden met Standard." Vorige week begon de Rode Duivel voor het eerst sinds lange tijd op de bank en dat kwam hard aan. "Ik was de man die altijd speelde, tot... pats gedaan", aldus Geraerts.

"Ik had niets gevoeld of gezien. Mijn cijfers en prestaties waren goed. Ik ben trouwens nog altijd co-topschutter bij Standard." Over de wedstrijd van zondag op Club Brugge: "Ik weet niet of ik zal starten, maar ik ga er van uit dat dat wel het geval zal zijn. Anders gaat het weer heel veel pijn doen."

Iedere keer dat er over Geraerts gepraat wordt, gaat het over een mogelijke transfer. Naar verluidt zouden de Duitse tweedeklasser 1.FC Köln en Sheffield United, staartploeg in de Premier League, interesse hebben in de middenvelder. "Ik wil enkel met Standard bezig zijn. Ik heb nog geen enkel concreet voorstel op zak. Als ik alle mogelijke indianenverhalen moet geloven, zal ik me volgend jaar moeten opsplitsen. Ik heb al voor vijf jaar getekend bij Anderlecht, vijf jaar bij Racing Genk en drie jaar bij Club Brugge", besluit Geraerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties