Hamme-KVK op zaterdagnamiddag

Bart Hermans
| 0 reacties
Hamme-KVK op zaterdagnamiddag
Foto: © SC

Hamme krijgt zaterdagnamiddag KV Kortrijk op bezoek. Doordat er op zondag een veldrit doorgaat is deze wedstrijd verzet naar zaterdagnamiddag. In het buitenland wordt er wel meer op zaterdagnamiddag gespeeld. Het heeft zo zijn voor- en nadelen.
 
Bij Hamme hadden ze gehoopt op een seizoen als vorig jaar maar voorlopig staan ze teleurstellend op een veertiende plaats met zestien punten. Ze overwinteren wel net als de bezoekers uit Kortrijk in de beker. Hamme mag het daarin opnemen tegen Standard op Sclessin. Kortrijk mag het thuis opnemen tegen Sint-Truiden. De laatste wedstrijden haalden de jongens van Verkempinck een 6 op 15. Ze wisten in die wedstrijden zeven keer de weg naar het doel te vinden. Meteen is dit ook de voornaamste reden van hun puntenaantal. Ze hadden vooral in het begin van het seizoen heel veel moeite met scoren. Voor de bezoekers uit Kortrijk ziet het er allemaal wat rooskleuriger uit. Zij staan op een gedeelde zevende plaats met tweeëntwintig punten. Trainer Van Haezebrouck liet zich op de website van Kortrijk ontvallen dat hij nog minstens een vier op zes wil voor de winterstop. Met nog een thuiswedstrijd tegen OH Leuven in het verschiet is het niet denkbeeldig dat Hein met minder dan drie punten tevreden zal zijn zaterdag. De laatste vijf wedstrijden haalden zijn troepen een 9 op 15. Vorige week werd er nog met 4-0 gewonnen thuis van Waregem.
 
Bij de thuisploeg is Kristof Kestens geschorst. Bart Goossens moet uitkijken voor een derde gele kaart.
Salievski, Koppen, Van Driessche, Derycke en Dejans geblesseerd.
Selectie VW Hamme: Meul; Van der Heyden, De Smet, Petrovic, Goossens; Vlaeminck, Reigel, De Meyer; D'Haeseleer, Versyp, Van Hyfte. Wisselspelers: Baert, Butera, Van Der Haeghen, Djamba Shango.
 
Bij de bezoekers uit Kortrijk zijn er geen geschorsten. Verbrugghe,Calvo-Panizzo en De Ly moeten oppassen voor hun derde gele karton.
Hempte is nog out.
Selectie KV Kortrijk: Mollez; Verbrugghe, Demets, Calvo, Jarakovic; Vermast, Vervaeke, Chen, Provoost; Landu Tubi, Nong. Wisselspelers: Vandoorne, Gezelle, Makhloufi, De Ly, Timmermans.
 
Vorig seizoen won Kortrijk met 2-3 in Hamme maar moest het de duimen leggen met 1-3 in eigen stadion.
 
VW Hamme – KV Kortrijk op zaterdag 9 december om 14h30 onder leiding van De Heer Mike Van Der Roest. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties