Lierse wil drastisch afslanken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lierse wil drastisch afslanken
Foto: © SC

Rode lantaarn Lierse SK wil zijn kern drastisch afslanken met het oog op de strijd tegen de degradatie. Doelman Nico Vaesen en verdediger Mario Verheyen kregen gisteren te horen dat er voor hen geen plaats meer is op het Lisp. Verheyen hoorde het nieuws gisteren persoonlijk van voorzitter Leo Theyskens.

Ook Sven Vandenbroeck wordt genoemd als één van de mogelijke vertrekkers. "Ik val uit de lucht. Ik heb de indruk dat de complete anarchie zich meester maakt van de club. Straks staat er weer een heel nieuwe ploeg op het terrein", aldus Vandenbroeck.

Voor Mike Mampuya, ook al overbodig bij Lierse, bestaat er interesse vanuit Nederland. Daar zouden Helmond Sport en MVV Maastricht zich graag van zijn sportieve diensten verzekeren. Intussen traint Lierse nog door tot woensdag, maar zonder trainer Kjetil Rekdal die momenteel in zijn vaderland Noorwegen vertoeft. Hij zou er spreken met een Noors international. Voorts wil Lierse ook enkele jongeren zoals Steve Nuyts, Robin Jacobs en doelmannen Steven Frederix en Wouter Goris uitlenen.

Morgen wordt het trouwens nog een spannende dag in de Antwerpse kempen. Dan komt licentiemanager Roland Tis over de vloer. "We gaan er van uit dat alles wel in orde zal zijn. De licentiemanager zal bepalen of we financieel voldoende gezond zijn om transfers te mogen doen. We zijn niet bang dat we niet aan de voorwaarden zouden voldoen, maar je weet natuurlijk nooit", aldus voorzitter Theyskens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties