Iversen mag Rosenborg gratis verlaten

Philippe Crols
| 0 reacties
Iversen mag Rosenborg gratis verlaten
Foto: © SC

Vorige week werd er in de Belgische pers melding gemaakt dat de vervanger van de Genkse spits Bosnjak wel eens de Noorse international Steffen Iversen zou kunnen zijn. Mocht die inderdaad naar Genk komen, zullen de Limburgers alvast geen transfersom moeten betalen.
 
Het Noorse Rosenborg heeft namelijk zelf laten weten dat haar spits de club voor 31 december gratis mag verlaten. Volgens enkele bronnen zou hij tot 2009 tekenen bij Genk. Volgens de technisch directeur van de Limburgers, Willy Reynders, wordt de transfer van Bosnjaks vervanger eerstdaags afgerond. Of het om Iversen gaat zei hij evenwel niet. 

De geruchten rond Steffen Iversen zijn groot nieuws in Noorwegen. De Noorse staatsomroep, NRK, vroeg Kjetil Rekdal naar zijn mening. Rekdal is ervan overtuigd dat Genk met Iversen in de ploeg, kampioen wordt. "Steffen is een goede allround voetballer met een goed overzicht op het spel en een die goede passes kan geven, met hem in de ploeg behalen ze zeker de titel", aldus Lierse-trainer Rekdal. [VI]
 

 

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties