ManCity wil Heerenveen-spits inlijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
ManCity wil Heerenveen-spits inlijven
Foto: © SC

Volgens de Engelse krant The Mirror aast Manchester City op Heerenveen-spits Afonso Alves. Hij zou de oplossing zijn voor het scoringsprobleem van de tweede club uit Manchester. Naar verluidt zou City-manager Stuart Pearce al enkele malen op de tribune gezeten hebben om de Braziliaan te scouten.

Pearce is niet tevreden over het Grieks-Italiaanse aanvalsduo Georgios Samaras-Bernardo Corradi. Beide spelers vonden dit seizoen nog maar twee keer de weg naar de netten. In totaal scoorden The Citizens nog maar zestien maal dit seizoen. Dit zijn evenveel doelpunten die Afonso Alves dit seizoen al in de Nederlandse competitie kon scoren.

Volgens The Mirror hoeft de trefzekere Braziliaan uit Belo Horizonte 'slechts' zes miljoen euro te kosten. Dit komt niet eens in de buurt van de twintig miljoen euro die Heerenveen-voorzitter Koos Formsma begin deze maand nog in gedachten had. Paulo Cesar, de zaakwaarnemer van Alves, had al aangegeven dat hij een prijskaartje van tien miljoen euro in het achterhoofd heeft. De topschutter van de Friezen heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een doorlopend contract tot medio 2011.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties