Real heeft veel geld over voor Alex

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Real heeft veel geld over voor Alex
Foto: © SC

Naar verluidt heeft Real Madrid een megabod van 28 miljoen euro uitgebracht op Alex, de centrale verdediger van PSV Eindhoven die officieel eigendom is van Chelsea. Dat bericht komt van Emerson Leão, de coach van de Braziliaanse club Corinthians, die tegen de Braziliaanse media had verteld waarom zijn club er niet in slaagt om Alex op huurbasis binnen te halen.
 
Alex liet afgelopen week verstaan dat hij enkel PSV wil verlaten voor een club die de grootte heeft van Chelsea. Er is echter maar één club waarvoor Alex zou willen spelen in zijn vaderland en dat is Corinthians. In het verleden werkte de steunpilaar van de Eindhovense verdediging al met succes samen met coach Leão bij FC São Paulo.
 
Het verhaal van Leão werd nog maar eens bekrachtigd door de transfer van een andere Braziliaan, Alcides, van Benfica Lissabon naar PSV. Ook Alcides is officieel eigendom van Chelsea maar werd uitgeleend aan de Portugezen. Benfica kon in de zomer een vertrek van Alcides naar Nederland nog voorkomen, maar onder druk van Chelsea heeft het hem nu toch moeten laten gaan. Chelsea blijft overigens het salaris van Alcides betalen terwijl hij voor PSV speelt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties