Wordt Crouch geruild voor Trezeguet?

Dirk Pieters
| 0 reacties
Wordt Crouch geruild voor Trezeguet?
Foto: © SC

Juventus heeft interesse in Liverpool-aanvaller Peter Crouch. Hij wordt genoemd als mogelijke vervanger voor David Trezeguet die Juve op het einde van het seizoen meer dan waarschijnlijk zal verlaten voor weer een stapje hogerop. Juventus reist sowieso naar Engeland om onderhandelingen te starten met Javier Mascherano (West Ham). Tegelijk zal het bestuur van de trip gebruik maken om naar Liverpool door te reizen.
 
Trezeguet zou een overgang van zijn kant wel zien zitten, mogelijk komt er dus een ruildeal. De Franse aanvaller stond eerder al in de gratie van de Reds en gezien hij Juventus wil verlaten is de oplossing niet veraf. Enige kink in de kabel zou kunnen zijn dat Crouch niet zo happig lijkt op een overgang. De boomlange Engelse international voelt zich momenteel naar eigen zeggen goed bij Liverpool.
 
Mocht Juventus naast Crouch grijpen heeft de Oude Dame nog Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) achter de hand. Huntelaar zou echter minstens 25 miljoen moeten kosten, lieten de Amsterdammers al weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties