Argentijns keeperstalent ontkent contract Barça

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Argentijns keeperstalent ontkent contract Barça
Foto: © SC

Oscar Ustari, een 20-jarige Argentijns keeperstalent die vorig jaar ook al derde doelman was op het WK in Duitsland, ontkende gisteren op Skysports dat hij een contract heeft getekend bij Champions League-winnaar FC Barcelona. Ustari zegt zelf dat hij het goed naar zijn zin heeft in Argentinië en dat hij pas in een latere fase in zijn carrière de overstap wil wagen naar Europa. Ustari kan trouwens ook rekenen op de belangstelling van Real Madrid, FC Arsenal en Real Zaragoza.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij Independiente. Natuurlijk zou ik in de toekomst graag de kans krijgen om bij een club als FC Barcelona te kunnen spelen, want dat zou een grote stap voorwaarts in mijn carrière zijn. Het is gewoon een fantastisch team, maar ik heb geen contract ondertekend en ben me nu met Independiente aan het voorbereiden op het Torneo Clausura", aldus Ustari.

Julio Comparada, de voorzitter van de Argentijnse club Independiente, zegt dat hij nog van geen enkele club een bod ontvangen heeft. "Niemand heeft tot dus ver met ons gesproken en een bod is er ook nog niet uitgebracht".

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties