PSV zeer geïnteresseerd in Luque

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV zeer geïnteresseerd in Luque
Foto: © SC

Volgens de Engelse website Skysports zou PSV Eindhoven bovenaan het verlanglijstje voor spitsen de Spanjaard Albert Luque genoteerd hebben. Het ondertussen een algemeen bekend gegeven dat PSV-coach Ronald Koeman de aanvalslinie wil versterken en de Spaanse international zou één van de kandidaten zijn. Eerder deed PSV een poging om Danko Lazovic bij Vitesse Arnhem los te weken maar het bod van de lampenclub werd resoluut afgewezen. 

PSV zou naar verluidt al een bod hebben neergelegd bij Luque's huidige club Newcastle United met het idee hem voor anderhalf jaar te huren. Naast de Nederlandse landskampioen zouden ook enkele clubs uit zijn vaderland een aanbod gedaan hebben om Luque binnen te halen. Volgens Newcastle United is er nog niets binnengelopen voor de international.

Luque heeft in het St.-James's Park de verwachtingen nooit kunnen inlossen. Door de fans werd hij dan ook aanzien als een grote miskoop. In twee seizoenen werd maar twintig keer een beroep gedaan op Luque die destijds 14 miljoen euro kostte. Hij moest de opvolger worden voor clublegende Alan Shearer. Hij scoorde trouwens maar één enkele keer voor The Magpies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties