Heerenveen-spits wekt Russische interesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heerenveen-spits wekt Russische interesse
Foto: © SC

Het zou dan toch nog kunnen dat SC Heerenveen zijn vlotscorende spits Afonso Alves gedurende de wintertransferperiode gaat verliezen. Volgens Voetbal International zou de Russische topclub Spartak Moskou interesse hebben in de Braziliaan. Ook stadsgenoot Dinamo Moskou zou Alves wel zien zitten.

Spartak zou al bezig zijn met het voorbereiden van een bod. De Russen zouden zelfs financieel heel ver willen gaan om de aanvaller te kunnen inlijven. De vraagprijs van Heerenveen, 14 miljoen euro, lijkt voor de Russische hoofdstedelingen absoluut geen probleem. 

Wel is Alves geen eerste keus bij Spartak Moskou. Momenteel probeert de roodwitte formatie om bij FC Barcelona de Argentijn Javier Saviola los te peuteren. Mocht dit uiteindelijk toch niet lukken, dan is Alves alvast doelwit nummer twee. Momenteel maakt de 25-jarige aanvaller een prachtig maidenjaar mee bij SC Heerenveen. Afgelopen zomer kwam de spits over van het Zweedse Malmö FF en dit seizoen wist hij al achttien keer de netten te doen trillen in Nederland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties