Engelse clubs trekken nu aan Braafheid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Engelse clubs trekken nu aan Braafheid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Edson Braafheid bevindt zich momenteel in het midden van een controverse. Zijn club Utrecht wilde zijn contract verlengen, maar de verdediger wilde niet. Vervolgens kwam hij al tot een mondeling akkoord met FC Twente, maar nu kan hij plots op concrete interesse rekenen van enkele Engelse clubs.

Het zijn Manchester City en Newcastle United die zich gemeld hebben bij FC Utrecht om de talentvolle Nederlander nog tijdens deze transferperiode over te nemen. Beide clubs zouden bereid zijn zo'n 400.000 euro te betalen, meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Volgens een andere krant, Algemeen Dagblad, zou Utrecht wel willen meewerken aan een transfer, want zo kan de club van trainer Foeke Booy ook nog wat verdienen aan de verdediger.

Vorige week kwam René Braafheid, vader en tevens ook zaakwaarnemer van Edson Braafheid, al tot een akkoord met FC Twente, maar de linksachter heeft nog altijd zijn handtekening niet gezet onder een contract. Gisteren was Braafheid ook al niet aanwezig op de voorziene medische keuring bij de Tukkers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties