Gerets na Dender-KVM

Bart Hermans
| 0 reacties
Gerets na Dender-KVM
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Voetbalkrant sprak na de wedstrijd met Dender-speler Johan Gerets, zoon van Eric Gerets.
 
Jullie halen vandaag jullie eerste nederlaag thuis?
 
"Ja, pijnlijk natuurlijk he. Vooral als je ziet de manier waarop, we krijgen twee fouten tegen waarvan ik heilig van overtuigd ben dat het geen fouten waren en dan krijg je daarop twee doelpunten tegen. Ik denk dat bij het eerste doelpunt onze keeper niet helemaal vrijuit gaat maar het is eigenlijk toch pijnlijk dat het geen fout was en je toch een doelpunt tegen krijgt. Het is toch een beetje moeilijk te verwerken."
 
De titelambities blijven nog altijd overeind?
 
"Er is natuurlijk geen man over boord maar als je ziet dat we in plaats van Mechelen op elf punten te zetten en Antwerp ook op drie punten meer nu Mechelen op vijf puntjes staat dan is dat heel jammer. We moeten voor de titel blijven gaan en we zien wel waar het schip strandt."
 
Volgende week ben jij er niet bij op Ronse?
 
"Helaas niet nee. Ik heb mijn derde gele kaart gekregen vandaag maar volgende week komt De Petter terug en die zal dan de organisatie wel op zich nemen. Het wordt tijd dat we het tij doen keren want het is nodig dat we terug de drie punten nemen als we nog mee willen doen voor de titel."
 
Je speelt nu bij Dender maar waar heb je vroeger allemaal gespeeld?
 
"Ik ben afkomstig van de jeugd van Club Brugge en daarna ben ik naar MVV gegaan. Na het Nederlandse avontuur ben ik naar Harelbeke gegaan in derde klasse en nu speel ik mijn eerste jaar bij Dender."
 
Wat zijn je ambities?
 
"Ik heb ambities die iedere speler heeft namelijk met deze club te promoveren of toch ergens anders in eerste klasse voetballen. Als dat niet lukt dan bij een topper in tweede klasse, waar ik nu, zit ben ik ook al heel tevreden maar dat is iets dat de toekomst zal uitwijzen maar op het moment ben ik heel gelukkig bij deze club."
 
We hadden ook een heel kort gesprek met Karel Geraerts, die een vriend is van Gerets en naar de wedstrijd kwam zien. Hij vond dat Dender een punt verdiende op basis van het geleverde spel. Olivier Werner is nog steeds eigendom van Standard en is ook gekend bij Karel als een heel goede doelman. Hij heeft wel nooit met hem samen gespeeld, de Rode Duivel verschoot er wel van dat Werner niet de vaste nummer één is in het Mechelse doel.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties