Standard verbolgen over scheidsrechter

Philippe Crols
| 0 reacties
Standard verbolgen over scheidsrechter
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Bij Standard was men na de verloren uitwedstrijd bij Zulte Waregem niet te spreken over de scheidsrechter. Volgens enkele Luikenaars was dat het gevolg van de wedstrijd van vorige week tegen Racing Genk. 

In HNB uit Steven Defour bijvoorbeeld zijn ongenoegen over scheids Wouters: "Ik snap niet dat ze net nu  een Limburgse ref naar deze match stuurden. Na alles wat die van Genk vorige week over de arbiters gezegd hebben volgt iedereen de scheidsrechters nu met argusogen. Alle kleine foutjes werden bijgevolg in ons nadeel gefloten. Het was om te beginnen géén strafschop. Dante kreeg zijn eerste gele kaart voor protest. Blijkbaar hebben onze arbiters niet graag meer dat je iets tegen hen zegt. Die tweede gele kaart was voor een duel zoals er elke match tien zijn. Fellaini raakte gewoon de bal en ook de derde goal van Zulte kwam er na een vrije trap die er eigenlijk geen was."

Karel Geraerts verspilde er dan weer weinig woorden aan in HNB: "We gaan niet zagen over de scheids zoals Genk dat vorige week deed. Maar toch : bedankt, Genk! Ze hebben er alles aan gedaan zodat de scheidsen nu tegen ons zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties