Van Houdt op de korrel genomen door eigen fans

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Houdt op de korrel genomen door eigen fans
Foto: © SC

Sint-Truiden kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Moeskroen. Toch was trainer Henk Houwaart een 'tevreden' man na de wedstrijd. Hij bekeek het ene puntje dan toch als een positief iets. "Wij hebben er een puntje bij, terwijl andere clubs onder ons bijna allemaal verliezen", aldus de oefenmeester.

Toch beseft Houwaart ook dat zijn puntentotaal uit de laatste elf wedstrijden veel te weinig is. "Ik heb nu met STVV 12 op 33 gehaald en dat is veel te weinig. Ik ben bij STVV gekomen toen ze voorlaatste stonden en nu staan we er al iets beter voor. We hebben pech gehad met blessures en schorsingen", aldus Houwaart.

Tot slot nam de coach van Sint-Truiden het op voor zijn aanvaller Peter Van Houdt. De spits van de kanaries werd door het eigen publiek op de korrel genomen. "Ik vind het zielig dat de mensen op Peter van Houdt roepen. Hij is een geweldige voetballer en hij doet verschrikkelijk zijn best. Als hij een fout maakt, moeten ze niet zo roepen maar moeten ze hem juist steunen. Hij is in hart en nieren een Truienaar."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties