Interview Lavan : "Het deed deugd"

Joeri De Ren
| 0 reacties
Lavan : "Het deed deugd"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Sam Lavan was zichtbaar opgetogen met de 90 minuten competitievoetbal die hem te beurt vielen in Deinze en het mocht gezegd dat de verdediger zich bijna moeiteloos staande hield op de rechterflank en wanneer nodig werd hij goed bijgesprongen door Cissé, hetgeen bewees dat ook zij goed communiceerden. Het moet ook leuk zijn om in de ploeg gedropt te worden op de dag dat deze haar vormcurve positief lijkt te hebben omgebogen. "Ik denk in alle eerlijkheid dat je vandaag terug flarden zag van het betere Antwerp van voor twee maanden. We gingen de ganse wedstrijd door steeds beter voetballen en speelden een geweldig vierde kwartier."
Zelf stond de verdediger voor het eerst dit seizoen in de ploeg en dat moet deugd doen als voetballer. "Ik heb gans het seizoen hard gewerkt en ik heb veel steun gehad aan Willy Pallemans die in ons blijft geloven en ons bij de reserven veel vertrouwen schenkt. Ik voel me na een lange tien maanden eindelijk echt terug voetballer en ik hoop mezelf bewezen te hebben. Dit deed deugd !"
Geloof jij dat je in de eindronde kans op spelen zal hebben ? Na een diepe zucht en een kleine denkpauze was Lavan dan toch zeker van zijn antwoord. "Ik geloof in mijn kansen en dus ook dat er mogelijk speelminuten volgen. Ik hoop dat ik vandaag, net als Alain (Van Mieghem) en ook Gunter (Verjans) de laatste weken, heb kunnen laten zien dat ik het niveau nog altijd aankan en dat de trainer steeds op mij kan rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties