Transferperiode van start op Sclessin

Dries Olaerts
| 0 reacties
Transferperiode van start op Sclessin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat nog de levensbelangrijke bekerfinale tegen Club Brugge op het programma, maar de directie van Standard is nu reeds druk in de weer met de voorbereiding van volgend seizoen. Dat was gisteren alvast duidelijk te merken op Sclessin.
In de loop van de namiddag arriveerde Anderlechtspits Mbokani in Luik, om wat later het gezelschap te krijgen van de Bergense topschutter Dahmane. Beide voetballers trachten zo min mogelijk op te vallen, al was dat buiten de talrijk aanwezige pers gerekend. 

De gesprekken met de twee aanvallers zouden in een positieve sfeer verlopen, al is er nog geen sprake van een akkoord. Een eventuele overgang zal ongetwijfeld in een stroomversnelling komen eens deze voetbaljaargang er helemaal op zit voor de Rouches.
Geruchten over een terugkeer van Axel Lawarée zouden dan weer een kwakkel zijn.

Aan uitgaande zijde is er nog steeds geen duidelijkheid over aanvoerder Sérgio Conceiçao. De Portugees beslist meer dan waarschijnlijk volgende week over zijn toekomst, net als zijn landgenoot Sa Pinto. De veteraan zou mogelijk toch nog een jaartje extra aan zijn carrière breien.

Ook de transfersoap rond Rode Duivel Karel Geraerts kent nog geen doorbraak, al houdt de speler zelf het op een transfer naar de Bundesliga. Moest de middenvelder daar toch geen emplooi vinden ligt ex-werkgever Club Brugge nog steeds op de loer, dat eveneens interesse heeft in ploegmaat Dembele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties