Standard dicht bij shirtsponsor kaliber Anderlecht

Steven Bologne
| 0 reacties
Standard dicht bij shirtsponsor kaliber Anderlecht
Foto: © SC

Van de persconferentie gisteren in Luik maakte Standard gebruik om een aantal dingen voor te stellen. Naast de nieuwe shirts en de naar eigen zeggen 'goddelijke' spits Diemerci Mbokani wist directeur Pierre Francois ook mee te delen dat de Rouches op het punt staan een grote shirtsponsor binnen te halen die gelijkwaardig zou zijn aan die van Club Brugge of Anderlecht. 

Dichter bij Anderlecht en Club
“Wij hebben een achterstand op dat gebied ten opzichte van Anderlecht en Club Brugge”, geeft de directeur toe. “Ik ben momenteel in vergevorderde onderhandelingen met een sponsor die ons dichterbij Dexia of Fortis zal kunnen brengen. Elk jaar proberen we beter te doen, nu moeten we maar eens een grote stap vooruit zetten.”
 
“Er is naast een nieuwe sponsor ook nog onze huidige investeerder VOO die meer inspanningen wil leveren. Er zijn verschillende mogelijkheden aangezien er op de mouwen eveneens plaats is. Streefdatum om alles rond te hebben is voor ons 10 juli.”

Attractiefste club
“Standard is de attractiefste club uit Wallonie en is er heel populair, ook in Vlaanderen waar er heel wat supportersclubs zich bevinden van Standard, hoe raar het ook klinkt. Met een gemiddelde van 22.500 toeschouwers per wedstrijd weten er elk seizoen toch meer dan 500.000 mensen de weg naar Sclessin te vinden. Ook daar zijn er dus mogelijkheden om iets aan te vangen”, besloot François. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties