Lokeren kent absoluut geen tegenstand

Sporting Lokeren kende absoluut geen problemen met Doorslaar. De derde provincialer opende vandaag met deze galamatch zijn nieuwe kantine, maar kreeg heel wat doelpunten om de oren.

De eersteklasser was enkele klassen te sterk en won dan ook oververdiend met 0-11. Het werd een avondwandeling van negentig minuten voor de spelers van Georges Leekens. De club kende totaal geen tegenstand en ook de supporters langs de zijlijn beseften dat dit geen waardemeter was.

Vukomanovic en Jancevski scoorden allebei een hattrick. Joao Carlos en Madi scoorden twee doelpunten, De Winnelegde de 0-11 eindstand vast.

Doelpunten

1e helft : 0-1 Joao Carlos,0-2 Vukomanovic, 0-3 Joao Carlos (pen), 0-4 Vukomanovic , 0-5 en 0-6 Jancevski, 0-7 Vukomanovic , 0-8 Jancevski

2e helft : 0-9 en 0-10 Madi, 0-11 De Winne.