Roeselare wint met groot verschil

Thomas Dubois

Ook Roeselare is zich volop aan het voorbereiden op het volgende seizoen. Dat doen ze in het Nederlandse Delden. Daar stond woensdagvoormiddag een stevige training op het programma. Woensdagavond stond er dan een oefenpartij op het programma tegen een plaatselijke amateurclub, Achilles ’12.

Die wedstrijd werd met veel succes afgewerkt, de eindstand werd 8-0. Aan de rust stond het nog maar 2-0, Roeselare maakte vooral in de tweede helft het verschil. Nieuwkomer Akgul scoorde drie keer. De andere doelpunten kwamen op naam van Dissa, Tanghe, Osagie (testspeler), Vaesen en Van Hoyweghen. Iedereen speelde één helft, behalve de testspeler die op het uur gewisseld werd met last aan de bil. Zaterdag staat er een wedstrijd op het programma tegen een Schotse eersteklasser.