Moeskroen onderuit tegen Valladolid

Dirk Pieters

Moeskroen nam het woensdagavond op tegen Valladolid. De eersteklasser ging met 1-2 onderuit tegen de Spaanse club. Eerder speelde ook Club Brugge al tegen de Spanjaarden. Toen werd het 2-2 en won blauw-zwart met strafschoppen.

De thuisploeg leek op een verdiend gelijkspel af te stevenen, maar vier minuten voor tijd moest doelman Martin zich gewonnen geven. In de eerste helft werd er niet gescoord. Moeskroen kreeg wel enkele goede kansen, maar het kon de netten niet doen trillen.

In de tweede helft vielen er wel doelpunten te noteren. De Spaanse club kwam iets voor het uur op voorsprong via Delgado. Moeskroen reageerde meteen met een doelpunt van topschutter Custovic. Ook na de gelijkmaker bleef de thuisploeg de betere ploeg, maar Tomou en Custovic lieten de kansen onbenut. In de slotfase slikte Moeskroen nog een tweede treffer en zo werd het 1-2.

Doelpunten: 56’ Delgado (0-1), 62’ Custovic (1-1), 86’ Ambrosi (1-2)