Clement: 'Dit mag niet gebeuren'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Clement: 'Dit mag niet gebeuren'
Foto: © SC

Philippe Clement zorgde in de slotfase nog voor de aansluitingstreffer. Maar meer dan wat vuur en spanning leverde zijn doelpunt niet meer op. "Dit mag niet gebeuren", reageert een ontgoochelde Clement.
 
"Er zijn geen woorden om dit gevoel te beschrijven. Toch geen woorden die voor publicatie vatbaar zijn", aldus een ontgoochelde kapitein. "We wisten dat dit een goede ploeg was, maar brachten tijdens de eerste helft veel te weinig. We misten aggressiviteit en wonnen te weinig duels. We hebben het tijdens de tweede helft nog proberen recht te trekken, maar het waren vijgen na Pasen."
 
Na zijn aansluitingstreffer werd het toch nog even spannend. "We hadden het gevoel dat het er nog in zat. Ook voor dat doelpunt. We creëerden veel kansen... of toch op zijn minst toch veel mogelijkheden, maar het werd niets. Het is misgelopen tijdens de eerste helft. Toen zijn we met de neus op de feiten gedrukt."
 
Het Europese avontuur, één van de hoofddoelen van blauw-zwart, is dus al voorbij voor het goed en wel begonnen was. Wat nu? "We moeten de kopjes nu zo snel mogelijk omschakelen en hier conclusies uit trekken. De competitie wordt nu nog belangrijker." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties