Mathijssen: 'Twee goedkope goals'

Mathijssen: 'Twee goedkope goals'
Foto: © SC

Het zijn zware tijden voor Jacky Mathijssen. In de eigen competitie zit de trein nog niet op de rails en in Europa moeten de Brugse wagonnetjes al bij het eerste station halt houden. "Dit komt zeer hard aan", aldus Mathijssen.
 
"Het is een zware ontgoocheling voor mezelf en iedereen die vanavond hier aanwezig was. We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen nooit in de problemen. Dan valt die goal en sluipt er onrust in de rangen. Spelers probeerden dingen te forceren en waren niet met hun eigen kwaliteiten bezig." Vlak voor rust wordt het dan nog 0-2. "Twee goedkope goals", reageert Mathijssen.
 
Na de rust probeerde blauw-zwart de scheve situatie alsnog recht te zetten. Tevergeefs. "We moesten risicovol spelen en kregen veel kansen, maar het was meestal net te kort of net te laat. De aansluitingstreffer valt te laat. Komt die een kwartier vroeger, dan zit er veel meer in. Na die rode kaart moesten we nog meer risico's nemen en kon het elke seconde gedaan zijn."
 
De cijfers staan op het scorebord, maar toch had dit niet mogen gebeuren tegen de leider uit de Noorse competitie. "We speelden tegen een ploeg met ervaring, die na het eerste doelpunt voelde dat er iets inzat. En dat hebben ze uitgebuit." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties