Ambitieus Cercle wil budget verhogen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ambitieus Cercle wil budget verhogen
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Het gaat goed met Cercle Brugge en dat wil men in West-Vlaanderen verzilveren. Frans Schotte, de voorzitter van de club, wil het budget verhogen. Dat liet hij optekenen in Sport/Voetbalmagazine. Ook op het bestuursgebied moet er dringend geprofessionaliseerd worden.

"Vorig seizoen stelden we nog dat we ieder jaar tien procent wilden groeien, maar die stap moet groter worden. Enkele punten meer halen, staat er nu niet meer in. We hopen heel wat meer punten te halen", aldus een ambitieuze Schotte.

"Voor volgend seizoen haalden we een aantal sponsors bij en een aantal bestaande contracten zijn verlengd tegen een hoger bedrag dan tot nu toe. Ook op bestuurvlak zullen we moeten reorganiseren. Door de aandacht die we krijgen, moeten we zorgen dat we geen fouten meer maken en de taken beter verdelen", gaat Schotte verder.

Wat wil Schotte met het stadion? "Er zijn twee voorwaarden. Eén: we moeten een stadion hebben. Twee: we moeten in Brugge spelen. Als Club vertrekt uit Brugge, dan vragen wij aan de overheid dat ze voor een stadion zorgen in Brugge. Als we een krijgen met een capaciteit van 15.000 zitjes, zijn we al heel tevreden. Als Club er in Brugge één krijgt met 40.000 plaatsen zullen we proberen om ons er goed in te voelen. Dat het dan nog killer wordt, nemen we er dan maar bij", besluit de Cercle-preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties