Van Puyvelde: 'Tevreden over het spelpeil'

Van Puyvelde: 'Tevreden over het spelpeil'
Foto: © SC

AA Gent kan van het competitieloze weekend door het interlandvoetbal gebruik maken om de batterijen weer op te laden. Na een sterke competitiestart met een 9 op 9 zijn de Buffalo's teruggevallen naar een plaats in de rechterkolom. Dat is allerminst de plaats die voorzitter Ivan De Witte voor ogen heeft. Chris Van Puyvelde, assistent-trainer van AA Gent, wil niet weten van paniek, meer nog: "We laten ons niet opjagen."

"Wij hebben veel vertrouwen in onze spelersgroep. Wij baseren ons daarvoor dan ook puur op feiten. We zijn tevreden over het spelpeil van het team. Natuurlijk waren er die slechte helften tegen Cercle Brugge (4-1-verlies, red) en Westerlo (1-1, red). Maar we mogen ook het goede niet vergeten. We zijn op het einde van juni met een proces begonnen en dat vergt enige tijd", aldus Van Puyvelde op de website van de club.

"We hebben nog heel wat progressiemarge en na de winterstop zullen we er zeker op vooruitgaan", wil Van Puyvelde ons nog veel goeds beloven. AA Gent speelt deze week twee oefenwedstrijden. Vrijdag speelt het tegen de Franse topklasser Valenciennes en woensdag geeft het tweedeklasser KV Oostende partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties