Schrijftalent gezocht om VK nog beter te maken

Thomas Dubois
| 0 reacties
Schrijftalent gezocht om VK nog beter te maken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heb je een vlotte pen? Ben je vingervlug met een fotocamera of ben je gewoon bezeten van voetbal? Dan is een plaatsje in de redactie van Voetbalkrant.com zeker jouw ambitie. Om onze website nog beter en groter te maken zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die van Voetbalkrant.com de norm voor Belgische voetbalsites maken. Bovendien is het ook een mooie opstap naar een professionele carrière in de journalistiek. Medewerkers van Sporza, VRT, VRT Radio, De Mensen, GVA en WTV gingen u alvast voor.
 
Iedereen is welkom, wij zijn op zoek naar fotografen, journalisten, grafici of mensen die liever de data en statistieken verzorgen. Om je te bewijzen volstaat het om een vragenlijst in te vullen die je hier kunt vinden.
 
Het takenpakket van een redacteur bij Voetbalkrant.com bestaat deels uit het herwerken van binnenkomende nieuwsberichten, maken van diepgravende analyses, schrijven van voorbeschouwingen en matchverslagen. Maar ook uit het bijwonen van voetbalwedstrijden, afnemen van interviews en maken van eigen reportages … noem maar op. Bij ons kun je zeker jezelf uitleven in verschillende competities, er zit er vast een bij die jouw voorkeur heeft. Ben je verzot op de Premier League dan geven wij jou de kans om deze te coveren. Om je op weg te helpen, stellen wij bovendien iemand aan die je zal begeleiden in de beginperiode. Ook voor de lagere reeksen zijn we altijd op zoek naar mensen die hun steentje kunnen bijdragen. 
Al wat je moet doen is twee zelfgeschreven artikels sturen. Geïnteresseerd? klik dan hier. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties