Koeman is favoriet in Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman is favoriet in Valencia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er wordt volop gespeculeerd wie de nieuwe trainer zal worden van FC Valencia. De Spaanse krant AS denkt te weten dat Ronald Koeman de topkandidaat is voor de vacante positie. Volgens de Madrileense sportkrant zou Valencia al gepraat hebben met Koeman in een Amsterdams hotel.

Volgens de rivaliserende krant Marca is Koeman kandidaat nummer één geworden omdat José Mourinho, Fabio Capello, Marcello Lippi en Luiz Felipe Scolari om verschillende redenen niet wilden komen.

Het enige struikelblok voor Valencia zou PSV Eindhoven zijn. De Nederlandse landskampioen is de huidige werkgever van Koeman. De coach heeft er nog een contract tot het einde van dit seizoen en de Eindhovenaren zouden in januari graag willen praten over een contractverlenging. Valencia zal dus in de geldbuidel moeten tasten wil het Koeman binnenhalen.

Valencia ontsloeg zondagnacht Quique Sanchez Flores na de 3-0-nederlaag bij FC Sevilla. De club uit de sinaasappelstad verloorin zijn laatste vijf wedstrijden vier keer. Naast het duel tegen Sevilla was dat ook het geval tegen Rosenborg BK, Chelsea FC en Espanyol Barcelona. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties