Preud'homme: 'Zes op zes nu een must'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'homme: 'Zes op zes nu een must'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Competitieleider Standard heeft het wat laten afweten de afgelopen weken. Door twee gelijke spelen tegen staartploegen Bergen en KV Mechelen heeft het zijn mooie voorsprong op de concurrenten te grabbel gegooid. Club Brugge volgt nu nog maar op één punt van de Rouches. 

"Het zit ons momenteel niet mee. Na de rust haalden we tegen KV Mechelen weer het niveau van onze beste wedstrijden dit seizoen. Het is dus helemaal niet zo dat we nu in een dipje zitten. De ballen die er begin dit seizoen wel ingingen, belanden nu naast, op de paal of op de lat. Op basis van het aantal doelkansen hadden we zaterdagavond gewoon moeten winnen van KV Mechelen. Dan zouden we nog altijd drie punten voor gehad hebben op Club Brugge en was er van een dipje geen sprake", aldus trainer Michel Preud'homme in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik deel de competitie in schijfjes in. De wedstrijden tegen Bergen, Mechelen, Moeskroen en Lokeren is zo'n schijfje. Om goed te zijn zouden die wedstrijden ons een acht op twaalf moeten opleveren. Aangezien we tegen Bergen en Mechelen gelijkspeelden, moeten we wel winnen van Moeskroen en Lokeren om aan die acht punten te komen", besluit Preud'homme. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties