Gelukkig Nieuwjaar

Rita De Meyer
| 0 reacties
Gelukkig Nieuwjaar
Foto: © SC

Beste lezer,
Lieve lezeres,
 
Zopas zijn we opnieuw een nieuw jaar ingerold en vooraleer we even een tipje van de sluier oplichten voor wat 2008 in petto heeft, willen we toch nog even vlug terugblikken op 2007.  Uiteraard wenst de volledige redactie van Voetbalkrant.com u hierbij een spetterend en sportief Nieuwjaar toe.  Onze dank gaat uit naar éénieder die reageerde, ons steunde, opmerkingen maakte en tips meegaf tijdens het voorbije jaar.  Dankzij jullie zijn wij immers in staat telkens te verbeteren en uit te breiden.  Uiteraard staan wij ook het komende jaar open voor nog meer interactie met jullie !
 
Voetbalkrant werkte tijdens 2007 met een nieuw redactiesysteem waardoor we nog sneller op de bal speelden en er steeds minstens 1 redacteur permanentie hield en de actualiteit op de voet volgde.
Een heuse organisatie als je bedenkt dat we nog altijd met vrijwilligers werken !  Toch wierp het systeem zijn vruchten af en misten we nauwelijks nog een nieuwsfeit.  We zijn dan ook blij dat we u op deze manier alle nieuws heet van de naald konden en kunnen brengen.  Het werd tijdens 2007 zelfs meer dan eens super-heet, want het aantal premières dat we brachten was niet op de vingers van enkele handen te tellen !  Tot ons groot genoegen, en vooral als service naar onze lezers toe, waren we zelfs vaak sneller dan de grote spelers.
Naast de vertrouwde voetbalkrant werkten we tijdens het afgelopen jaar hard aan een algemene sportsite.  Niet enkel voetbal komt er aan bod, maar nagenoeg elke sport heeft er wel zijn eigen plaatsje.  We willen u dan ook graag verwelkomen op www.sport-planet.eu !
 
In dit nieuwe jaar mag u van ons opnieuw een jaar vol voetbalnieuws verwachten, sterke verslaggeving, vele specials, regelmatige interviews, livewedstrijden, een nog completere database, en nog veel meer…  We verklappen hierbij alvast dat Voetbalkrant dit voorjaar zeker ook met een nieuwe look, meer interactiviteit en een nog uitgebreidere database zal uitpakken…  Naast uitgebreide data en wedstrijdstatistieken uit onder andere België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland en Rusland voegen we vanaf nu zowel Portugal als Schotland en Oekraïne aan dit indrukwekkend ogende lijstje toe !

Tot slot ook nog een dankwoordje aan ALLE mensen van de techniek, de hosting, de sponsors, de journalisten, de datamedewerkers, de clubmedewerkers in binnen- en buitenland, alle
Onze Club-leden en, last but not least, u beste bezoekers, zonder wie Voetbalkrant niet zou kunnen bestaan.  Wij bedanken IEDEREEN voor de inzet en de steun van het afgelopen jaar !
 
Gelukkig Nieuwjaar !
 
Sportieve groeten namens de gehele redactie van Voetbalkrant.com & Sport-Planet.eu,
 
Luc Goderis
dataverantwoordelijke voetbalkrant.com
 
PS: Zelf een steentje bijdragen aan onze vrijwilligerswerking kan altijd, neem dan zeker even contact met ons op secretariaat@voetbalkrant.com. Ook alle opmerkingen, suggesties, verbeteringen zijn altijd welkom op dit adres.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties