Tiago kan terug naar Olympique Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tiago kan terug naar Olympique Lyon
Foto: © SC

Tiago Mendes, een Portugese international, kent ongelukkige tijden bij Juventus Turijn. De Italianen haalden hem vorige zomer weg bij Olympique Lyon. Vele clubs willen hem inlijven maar hij kan ook terugkeren naar de Franse landskampioen.

Het zijn vooral teams uit Spanje en Italië die Tiago Mendes uit zijn lijden willen verlossen. De international kwam niet verder dan drie optredens dit seizoen bij la Vecchia Signora. In Italië is hij al uitgeroepen tot floptransfer en Juventus wil als vervanger Mohammed Sissoko van Liverpool binnenhalen.

Ook Olympique Lyon, de club die hij vorige zomer verliet voor Juventus, is weer geïnteresseerd. "Ik heb tijdens de kerstvakantie met Tiago gesproken. Er is gepraat over een mogelijke terugkeer. Als hij zou terugkeren, heeft hij meteen ook het voordeel dat hij in de Champions League zal kunnen spelen. Als Juventus hem wil verkopen, zullen we niet twijfelen om met hen om de tafel te gaan zitten", aldus Guy Lacombe, de technisch directeur van Lyon in Tuttosport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties