Cantaluppi ziet het helemaal zitten bij STVV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cantaluppi ziet het helemaal zitten bij STVV
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Mario Cantaluppi, de nieuwe Zwitserse verdediger van staartploeg Sint-Truiden ziet het helemaal zitten op Staaien. Daarnaast vertelt hij ook vol trots over zijn echtgenote.

De Belgische media vraagt zich af waarom Mario Cantaluppi uitgerekend nog bij Sint-Truiden wil komen voetballen. De ex-speler van FC Basel heeft in eigen land een mooie staat van dienst. "België behoort tot de beste competities van Europa", verrast de Zwitser meteen in de krant Het Belang van Limburg. "België staat tussen de zesde en de negende plaats en dat is toch beter dan Zwitserland."

"Ik zou gek zijn om zo'n aanbieding te laten liggen. We hebben een goede technische staf en we beschikken over genoeg kwaliteit om ons te redden", aldus Cantaluppi die dit weekend zijn familie ziet overkomen. "Mijn vrouw, een model, was eerst niet happig op een verhuis naar België, maar ze is bijgedraaid." De vrouw van Cantaluppi poseerde twee jaar geleden in Playboy en de verdediger is daar best trots op. "Wunderschöne foto's", zegt hij daarover.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties