De Camargo: 'We zijn allemaal in bloedvorm'

Philippe Crols
| 0 reacties
De Camargo: 'We zijn allemaal in bloedvorm'
Foto: © SC

Komende zondag staat met Club Brugge - Standard een strijd tussen twee titelpretendenten op het programma. In La Meuse blikt Standardaanvaller Igor De Camargo al eventjes vooruit.

Standard heeft het de laatste tijd wat moeilijk om doelpunten te maken. "Er is geen reden tot paniek. Er is eigenlijk maar een reden die ik zie waarom we moeilijker scoren. Alsmaar meer ploegen trekken een muur op voor hun eigen doel omdat ze schrik hebben van ons hoge tempo", verklaart De Camargo.

Volgens de aanvaller betekent verlies in Brugge ook niet het einde van de titelstrijd: "Het zou de opdracht wel bijzonder zwaar maken, maar het blijft nog steeds mogelijk. Positief voor ons is dat Club niet met z'n tienen voor doel zal gaan liggen."

De Camargo had het ook nog over het veld, de scheidsrechters en de afwezigheid van Defour. "Het veld is misschien soms ook de oorzaak van puntenverlies, maar buitenshuis komen we soms ook niet tot scoren. Dat neemt niet weg dat het spijtig is dat we het slechtste veld van eerste klasse hebben. Bij de scheidsrechters moeten we de oorzaak niet zoeken. Er zijn een aantal wedstrijden waar ik me wel vragen bij stel, maar soit. En Steven missen we uiteraard wel, maar we blijven ook zonder hem kansen krijgen. Dat is toch ook positief."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties