Gerets: "Russische roulette"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Gerets: "Russische roulette"
Foto: © SC

Olympique Marseille heeft zich zo goed als zeker geplaatst voor de achtste finales van de UEFA-Cup. De ploeg van Gerets versloeg Spartak Moskou met 3-0. Toch waarschuwt onze landgenoot voor gelatenheid.

De zware cijfers waarmee L'OM de Russen klopten, geven een deels vertekend beeld van de wedstrijd weer. In de eerste helft was Spartak Moskou de baas, geeft ook Eric Gerets toe: "We hebben het spel van Spartak goed geanalyseerd. We wilden ook niet van ons eigen systeem afwijken, waarmee we de laatste weken heel vlot scoren," aldus Gerets voor de Franse sportkrant L'Equipe. "Spartak was offensief heel gevaarlijk. Bij momenten stonden onze vier verdedigers oog in oog met hun vier spitsen. Het leek wel Russische roulette."


"Op onze hoede zijn"
De ploeg van onze landgenoot draait goed in de Ligue 1 en kan nu ook een verlengstuk aan het Europees avontuur breien. "In de eerste helft hebben we het bijzonder lastig gehad. Na de kampwissel heeft onze ploeg getoond wat het in zijn mars heeft en dat het in staat is heel mooie dingen te bereiken. Over het resultaat ben ik natuurlijk tevreden, toch zullen we op onze hoede moeten zijn in de terugwedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties