Hassan nog steeds niet terug

Greg Docx
| 0 reacties
Hassan nog steeds niet terug
Foto: © SC

Ahmed Hassan is nog steeds niet teruggekeerd naar Anderlecht. Hij had vandaag opnieuw aanwezig moeten zijn. De Egyptenaar zou pas volgende week dinsdag terugkomen.

Volgens Hassan heeft hij een kuitblessure en mag hij van Anderlecht tien dagen langer wegblijven. "Ik dank de club en de manager voor het begrip", liet Hassan weten aan een Egyptische website.
Maar die manager valt compleet verrast uit de lucht. "Hij zou ten laatste vrijdag terug zijn, maar nu horen wij via via dat hij pas dinsdag terug zou komen. Wij laten het daar niet bij en zullen bekijken welke stappen we kunnen ondernemen", verdedigt de Anderlechtmanager zich bitsig. De manager kan Hassan zelfs niet eens bereiken.
Als Hassan daadwerkelijk pas volgende week terugkeert is dat een grote streep door de rekening van Anderlecht dat zondag, voor de wedstrijd tegen Moeskroen, de Egyptenaar in de bloemetjes wil zetten voor de eindwinst op de Africacup.

Volgens de begeleider van Hassan, Abdel Tantush, vlogen Hassan & co woensdag terug van Dubai (waar ze uitgenodigd waren, red) naar Egypte. "Het feest gaat daar voort", zegt Tantush in Het Laatste Nieuws. "Hassan wil zo spoedig mogelijk terugkeren naar Anderlecht, maar wanneer precies weet ik niet. Het feest gaat voort in Egypte." Ahmed Hassan en z'n Egyptische ploegmaats zijn nog altijd hun overwinning op de Africa Cup aan het vieren.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties