Vermoeidheid speelde rol bij blessure De Sutter

Nico Wieme
| 0 reacties
Vermoeidheid speelde rol bij blessure De Sutter
Foto: © SC

Tom De Sutter onderging woensdag een operatieve ingreep aan de kruisbanden. De artsen konden één ding bevestigen: de vermoeidheid heeft wel degelijk een rol gespeeld bij zijn blessure.

Glen De Boeck, met in zijn kielzog de heel groen-zwarte vereniging, maakte via allerlei kanalen zijn ongenoegen duidelijk omdat Tom De Sutter vorige week meer dan een helft met de Belgische beloften speelde. De staf van de jonge Rode Duivels opende de paraplu en sprak van een ongeluk, zoals er honderden gebeuren in het voetbal. De Sutter was immers op een losliggend stuk gras uitgeschoven.

Cercle Brugge voelt zich nu gesteund door de opinie van de artsen. "Dat Tom De Sutter zijn kruisbanden scheurde toen hij weggleed na het ontwijken van een tackle, heeft zeker met vermoeidheidte maken", beweren artsen Victor en Vandamme in Het Nieuwsblad. "Ik wil niet zeggen dat het de schuld is van de vermoeidheid, maar het speelde zeker een rol", aldus Victor.

Het seizoen van de onfortuinlijke Oost-Vlaming zit erop. Er wachten hem maanden revalidatie. "We hopen dat hij gerecupereerd is voor de start van het nieuwe seizoen", besluit dokter Soenen, hoofd van de medische staf van Cercle Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties