Broos is streng, maar blijft strijdvaardig

De Nijs Michael
| 0 reacties
Broos is streng, maar blijft strijdvaardig
Foto: © SC

Genk-trainer Hugo Broos kreeg gisteren opnieuw een opdoffer te verwerken, zijn team ging op eigen veld onderuit tegen degradatiekandidaat STVV. De coach was na afloop van de match erg streng voor zijn spelers, maar toch blijft Broos strijdvaardig.

Niet alleen sportief zijn het zware dagen voor Hugo Broos, ook privé kreeg de trainer deze week een enorme klap te verwerken. Zijn moeder is immers overleden. "Als alles in één keer moet komen, is dat maar zo", reageerde Broos na afloop van de verloren derby tegen STVV. De coach is erg streng voor zijn spelers: "Ik heb vandaag opnieuw dezelfde fouten gezien, maar van deze groep kan je ook niet meer verwachten", reageerde Broos. 

Verder verwees de trainer naar het falen bij de afwerking en haalde hij ook aan dat Genk liefst zeven junioren op de bank had zitten tijdens deze wedstrijd. Toch blijft de coach erg strijdvaardig, als een journalist vroeg of Broos volgende week mee naar Anderlecht trekt was de reactie van Broos erg duidelijk: "Wat voor domme vraag is dat nu weer? Ik ben nog altijd niet moegestreden en wil er nog zoveel mogelijk uithalen", sneerde hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties