Toppers spelen gelijk

Arno Reynders
| 17 reacties
Toppers spelen gelijk
Foto: © SC

Standard, Cercle Brugge en Germinal Beerschot konden vanavond hun wedstrijden niet winnen. Dender, KV Mechelen pakten wel de drie punten. De degradatietopper Brussels - Bergen eindigde op een gelijkspel.

Standard geraakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel thuis tegen een sterk verdedigend AA Gent. Combinaties waren moeilijk op een slecht bespeelbaar veld. De Rouches wilden wel, maar grote kansen bleven uit. 

Ook Cercle speelde vanavond gelijk. Thuis tegen Roeselare werd er niet gescoord. Net zoals tegen Standard speelde Roeselare in een goede defensieve organisatie. Cercle kon wel kansen creëren, maar het leidde niet tot een doelpunt.

Charleroi en Germinal Beerschot deelden de punten vanavond. Charleroi was over de gehele match gezien de betere ploeg en kreeg ook de beste kansen. Germinal Beerschot mag zich gelukkig prijzen dat het ene Kenny Steppe in doel heeft staan. De doelman speelde een beresterke wedstrijd.

Onderaan het klassement deelden Brussels en Bergen ook de punten. Beide ploegen moesten het lange tijd met tien man doen. In de laatste minuut kon Brussels de gelijkmaker binnenschieten.

Twee ploegen pakten de winst wel mee. KV Mechelen won op het veld van Moeskroen, en Dender kon de drie punten thuishouden tegen Westerlo.

Uitgebreide verslagen volgen later. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties