Kuyt in de belangstelling van Bayern

Nico Wieme
| 1 reacties
Kuyt in de belangstelling van Bayern
Foto: © SC

Bayern München zal vermoedelijk komende zomer een poging ondernemen om Dirk Kuyt naar de Allianz Arena te halen. De Katwijker zou in Beieren de vervanger moeten worden van Luca Toni, Lukas Podolski of Miroslav Klose.

Bayern München gaat ervan uit dat een van de drie spitsen - Luca Toni, Lukas Podolski of Miroslav Klose - aan het einde van het seizoen andere oorden opzoekt. Als vervanger voor een van hen heeft de recordkampioen zijn oog laten vallen op Dirk Kuyt, weet Sportweek. Aangezien de nieuwe trainer, Jürgen Klinsmann, een groot vertrouwen heeft in Podolski, zou de vertrekker wel eens Toni of Klose kunnen zijn. Vooral de Italiaan zou kunnen rekenen op interesse uit zijn vaderland.

Kuyt beleeft geen al te plezant seizoen bij Liverpool. De Nederlandse spits valt vaak naast de basis en is zijn favoriete stek in de punt van de aanval kwijtgeraakt aan Fernando Torres. Als hij al mag spelen, moet de oud-Feyenoorder zich tevreden stellen met de positie van rechtsbuiten. Dit seizoen vond Kuyt nog maar drie keer de weg naar doel.

Door zijn matige seizoen bij Liverpool dreigt Kuyt het EK 2008 in Oostenrijk en Zwitserland mis te lopen. De aanvaller kwam in zijn loopbaan eerder uit voor Quick Boys, FC Utrecht en Feyenoord. In de zomer van 2006 verkaste hij voor 18 miljoen euro naar Engeland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties