Boi: 'Om te winnen naar Anderlecht'

Nico Wieme
| 0 reacties
Boi: 'Om te winnen naar Anderlecht'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Frederik Boi speelde tegen KV Mechelen een goede match. De rechtsachter had een voet in beide Cercledoelpunten. Groen-zwart trekt volgend weekend naar Anderlecht met de derde plaats als inzet. Boi wil niets anders dan de drie punten tegen paars-wit.

Frederik Boi heeft geen schrik van de wedstrijd komend weekend tegen Anderlecht. "We gaan om te winnen naar het Constant Vanden Stockstadion. Wij willen elke match winnen, gelijk tegen wie we spelen. Toen we in de heenronde Anderlecht ontvingen, stonden we derde en daar staan we nu nog. Het kan niet anders dan dat dit verdiend is."

Trainer Glen De Boeck bekijkt het van week tot week en spreekt niet echt ambitieuze taal. Boi volgt zijn coach daarin gedeeltelijk. "We moeten het inderdaad van match tot match bekijken, maar we mogen zeker ambitieus zijn. Het is Anderlecht dat morgen en volgende week tegen ons onder druk staat, niet wij."

Boi wou niet horen dat Cercle langzaam maar zeker uit een mindere periode klautert. “We hadden vandaag met meer dan 2-0 kunnen winnen. Toch zijn we zeer tevreden met de drie punten. We laten zien dat we niet in een dipje zitten zoals de media suggereren. Jullie moeten niet te snel conclusies trekken na enkele mindere weken”, beëindigt de verdediger het gesprek met een knipoog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties