De Smet: 'Zeker voor Europees voetbal'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Smet: 'Zeker voor Europees voetbal'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Stijn De Smet speelde een goede match tegen KV Mechelen, maar liep tegen een domme derde gele kaart aan waardoor hij de match op Anderlecht mist. De spits heeft, in tegenstelling tot zijn trainer, wel uitgesproken Europese ambities.

Het was geen aangeslagen Stijn De Smet die ons te woord stond na de match. Nochtans had de Cerclespits een domme gele kaart gekregen, waardoor hij de topper op Anderlecht aan zijn neus ziet voorbijgaan. "Het was een domme kaart, maar ze was wel terecht. Als je op zo'n veld een tackle inzet, kan je moeilijk terug. Het is jammer dat ik er volgende week niet bij ben, maar ik zal de week nadien dubbel zo scherp staan", kon De Smet er nog om lachen.

De technisch begaafde speler spreekt duidelijke taal als het over zijn ambities gaat. "Het is geen toeval dat we op die derde plaats staan. We hebben thuis nog haalbare kaarten. Het worden nu de weken van de waarheid. We gaan zeker voor Europees voetbal. Mochten we nog tweede kunnen worden, dan zou er hier een enorm groot feest losbarsten. Anderzijds zouden we zeer ontgoocheld zijn als we op het einde van de rit geen Europees ticket halen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties